Gave til faster – Tips til unikke gaveideer til faster

Har du brug for tips til en perfekt gave til faster? Så er du kommet til det helt rette sted. Her har vi samlet en række gavetips som fx. kan passe som fødselsdagsgave eller julegave til din faster.

Kategorier

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære, og er et godt alternativ til den, som har alt.

Hvad siger du til at give billetter til en koncert med favoritbandet? Alternativt kan du give billetter til et stand-up show/bio/teater.

Ellers kan det være sjovt med gavekort til et kursus i noget, hun er interesseret i, til eksempelvis fotografi eller madlavning.

En god bog

Her findes der mange muligheder. Du kan give alt fra skønlitterære klassikere til faglitteratur. Tænk på hvilke hobbyer og interesser, hun har – måske kan du finde en egnet hobbybog?

Eventuelt kan et abonnement på en avis eller bogklub være en god gave til faster.

Smykker

Kvinder sætter mest pris på at få smykker såsom halskæder, ringe og øreringe. På billedet ovenfor har vi udvalgt nogle smykker, som vi tror, kan passe særlig godt til din faster. Ellers kan et fint ur være en god gave.

Parfume

En parfume er en fin gave til faster. Hør gerne om hun har nogle favoritter, som hun anvender ofte.

Abonnement på avis

Et abonnement på en avis er en god gave, som sikkert giver en hel del læseglæde i lang tid fremover. Disse aviser, synes vi, er særlig egnede til en faster.

Fotogave

Indram et billede af et godt minde, i deler sammen eller lav et fotoalbum/fotobog med fine billeder fra den tid, i har haft sammen.

En årskalender med personlige billeder kan også være en hyggelig gave til faster.

Alternativt kan du give et gavekort til familiefotografering. Billederne er et herligt minde af en tid, du ikke får tilbage, og er i sig selv en god gave til hele faster.