Gave til 10-årig – Gaveide til drenge og piger på 10 år

Dele med andre

Har du brug for inspiration til at finde den perfekte gave til 10-årig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Her finder du mange spændende forslag til gode og anderledes gaver.

Kategorier

Trampolin

En trampolin er en fantastisk gave til 10-årig.

En havetrampolin giver jer mange muligheder for leg og kreativ udfoldelse. Udover at styrke koordinationen og motoriken hos børn, er det samtidig sjovt, udfordrende og underholdende at hoppe på trampoliner og giver god motion til både børn og voksne. 

Harry Potter bøger

Harry Potter bøger er en anden god gaveide. Harry Potter er en populær serie fantasybøger skrevet af den engelske forfatter J.K. Rowling. Bøgerne handler om Harry Potter og hans liv på troldmandsskolen Hogwarts. Bøgerne er utrolig velskrevne, og det magiske univers har fantastisk mange sjove detaljer. 

Halskæde

Et halskæde er en anden god gaveide. Et barns første smykke skal gerne følge barnet resten af livet og på den måde altid bringe tankerne tilbage på denne søde uskyldige tid.

Billetter til cirkuset

Cirkusbilletter er en anden god gave. Dette er en fantastisk gave til et barn “der har det hele”.

Havespil

Et havespill er en anden god gaveide.

Havespil er ofte spil vi kender, men i stort format, der kan tåle, at blive anvendt udenfor. Udendørsspil giver mulighed for bevægelse i kombination med sjovt samvær.

Stylter

At gå på stylter er sjovt både for børn og voksne. At gå på stylter fremmer fleksibilitet, balance, kropskoordinering og motorik. Det gode ved stylterne er at det også er sjovt at lege med dem alene.