Gave til 6-årig – Gaveide til drenge og piger på 6 år

Dele med andre

Har du brug for inspiration til at finde den perfekte gave til 6-årig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Her finder du mange spændende forslag til gode og anderledes gaver.

Kategorier

Lego

LEGO giver uendelige muligheder for sjov og leg, og er en fantastisk gave til 6-årig. Hvis man vil, er der ingen grænser for, hvilken verdener man kan skabe, og hvad man kan bygge med klodserne. Lego inspirerer og motiverer børn til god leg, hvor kreativitet, systematisk tankegang og motorisk udvikling er i fokus.

Walkie Talkies

Walkie-talkies kan være en sjov måde at kommunikere på. Skal der leges redningspatrulje, undercover agent og superhelt, kan de være perfekte at tage med på eventyr. En soveaftale med bedstevennen bliver også endnu sjovere med en walkie-talkie under dynen. 

Stylter

At gå på stylter er sjovt både for børn og voksne. At gå på stylter fremmer fleksibilitet, balance, kropskoordinering og motorik. Det gode ved stylterne er at det også er sjovt at lege med dem alene. 

Telte

Et telt er en fantastisk gave til 6 årig. Det kan være en hyggelig måde at komme ud i haven på og overnatte eller bare lege. Børn i alle aldre elsker huler, og med et telt er der både en slags hule og et rum til kreativ udfoldelse. Barnet kan indrette det med tæpper og puder, så det kan fungere som en hyggekrog, hvor der kan males, læses og spises snacks.