Gave til onkel – Tips til unikke gaveideer til onkel

Dele med andre

Har du brug for tips til en perfekt gave til onkel? Så er du kommet til det helt rette sted. Her har vi samlet en række gavetips som fx. kan passe som fødselsdagsgave eller julegave til din onkel.

Kategorier

Seje gadgets

Mange mænd er vældigt glade for gadgets, og der findes mange netbutikker, som er specialiserede i sådanne varer.

Hør ham også gerne ad, om der er noget specielt, han vil have.

En god bog

Her findes der mange muligheder. Du kan give alt fra skønlitterære klassikere til faglitteratur. Tænk på hvilke hobbyer og interesser, han har – måske kan du finde en egnet hobbybog?

Eventuelt kan et abonnement på en avis eller bogklub være en god gave til onkel.

Træningsudstyr

Hvis han elsker at træne, kan træningsudstyr være en god gave at give. Hvad siger du til at give et par skønne løbeshorts, træningstrøje, seje løbesko eller et pulsur?

Abonnement på netbaserede underholdningstjenester

Et eksempel på sådanne gaver kan være et abonnement til Netflix/Spotify eller lignende.

Fan-udstyr

Hvis din onkel hepper på et bestemt fodboldhold eller lignende, vil han garanteret sætte pris på at få fan-udstyr i gave. Hvorfor ikke en trøje med navnet på holdet eller et tørklæde i holdets farver?

Gave til kæledyret

Hvis din onkel har et kæledyr, kan det måske være en ide at købe noget til kæledyret, eller noget som har med kæledyret at gøre?

En køkkenmaskine

Der findes mange sjove slags køkkenmaskiner, som man kan give. For eksempel kan du give en smoothiemixer, ismaskine, kaffebrygger eller popcornmaskine.