Gave til 4-årig – De bedste gavetipsene til drenge og piger på 4 år

Skal du finde en god gave til en 4 årig? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Her kan du finde gode gaver og legetøj til en 4 årig dreng eller pige.

Kategorier

Legehus

Et legehus er altid et rigtig godt udgangspunkt for udendørs leg. Et legehus kan nærmest være et ekstra hjem for børn. Her kan legen tage mange forskellige drejninger, og det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Rutsjebane

Alle børn elsker at suse afsted ned af rutsjebanen med vinden i håret. En god rutsjebanekan både pynte og skabe masser af leg i haven derhjemme. 

Løbehjul

Løbehjul er meget populære blandt børn, for det er den perfekte kombination af legetøj og transport. Til familiens mindste foreslår vi et løbehjul med 3 hjul, der gør det nemmere for barnet at holde balancen

Dukker

Dukker kan være en god legekammerat, der altid hjælper med at få gang i fantasien. Dukker hører til på ethvert børneværelse og danner rammerne for timevis af sjov og leg – alene eller sammen med andre. De opfordrer til rollelege, identifikation, omsorg og lange, dybe samtaler – og de er med til at sætte gang i børnenes fantasi.

Hoppedyr

Et hoppedyr plejer at være et hit hos de fleste børn. Hoppedyr gavner motorikken og styrker ryggen. og det bliver sjovt at lege og træne motorik og balance.

Hoppedyr kan bruges både indenfor og ude i haven – både sommer og vinter.