Gave Til Bedstemor – Tips Til Glimrende Gaver Til Bedstemor

Dele med andre

Har du brug for tips til en perfekt gave til bedstemor? Så er du kommet til det helt rette sted. Her har vi samlet en række gavetips som fx. kan passe som fødselsdagsgave eller julegave til din bedstemor.

Kategorier

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære, og er et godt alternativ til den, som har alt.

Hvad siger du til at give billetter til en koncert med favoritbandet? Alternativt kan du give billetter til et stand-up show/bio/teater.

Ellers kan det være sjovt med gavekort til et kursus i noget, hun er interesseret i, til eksempelvis fotografi eller madlavning.

Gave med fokus på velvære

Din bedstemor fortjener garanteret lidt velvære i hverdagen. Et eksempel på sådanne gaver kan være en skøn ansigtscreme, håndcreme eller fodcreme, eller en fin parfume. Sminke kan også være en god gave.

Ellers kan et gavekort til frisøren eller manicure/pedicure være en god gave til din bedstemor.

Fotogave

Indram et billede af et godt minde, i deler sammen eller lav et fotoalbum/fotobog med fine billeder fra den tid, i har haft sammen.

En årskalender med personlige billeder kan også være en hyggelig gave til bedstemor.

Alternativt kan du give et gavekort til familiefotografering. Billederne er et herligt minde af en tid, du ikke får tilbage, og er i sig selv en god gave til hele familien. Få et godt tilbud på familiefotografering her.

Abonnement på avis

Et abonnement på en avis er en god gave, som sikkert giver en hel del læseglæde i lang tid fremover. Disse aviser, synes vi, er særlig egnede til en bedstemor. (klik på linket for mere information om avisen, og hvordan man bestillet).

Smykker

Kvinder sætter mest pris på at få smykker såsom halskæder, ringe og øreringe. På billedet ovenfor har vi udvalgt nogle smykker, som vi tror, kan passe særlig godt til din bedstemor. Ellers kan et fint ur være en god gave.

Parfume

En parfume er en fin gave til bedstemor. Hør gerne om hun har nogle favoritter, som hun anvender ofte.

Tøj

Tøj er noget, alle behøver, og de fleste synes vel, at det er godt med noget nyt at tage på. Dette kan for eksempel være en god julegave til bedstemor. Et eksempel på sådanne gaver kan være:

  • Gavekort til tøj
  • Gavekort til sko
  • Hjemmesko
  • Tørklæde
  • Kasket
  • Vanter
  • Uldsokker
  • Badekåbe
  • Undertøj