Gave Til Kæresten – Tips Til Glimrende Gaver Til Kæresten

Dele med andre

Har du brug for tips til en perfekt gave til kæresten?

Så er du kommet til det helt rette sted. Her har vi samlet en række gavetips som fx. kan passe som fødselsdagsgave eller julegave til din kæreste.

Kategorier

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære, og er et godt alternativ til den, som har alt.

Hvad siger du til at give billetter til en koncert med favoritbandet? Alternativt kan du give billetter til et stand-up show/bio/teater.

Ellers kan det være sjovt med gavekort til et kursus i noget, han/hun er interesseret i, til eksempelvis fotografi eller madlavning.

Rejsegave

At tage på tur sammen kan være et herligt løft for forholdet!

Fx er en weekendtur til storbyen, ophold på et spahotel eller en sidste-minuts rejse en rigtig fin gave til din partner.

Fotogave

Eksempler på fotogaver kan være et indrammet billede af i to (eller bare af dig), eller et fotoalbum med fine billeder fra året, der gik.

En årskalender med billeder fra jeres tid sammen kan også være sjovt at få.

Alternativt kan du give et gavekort til portrætfotografering.

Gave med fokus på velbefindende

Eksempel på sådanne gaver kan være en barbermaskine, skraber eller aftershave. Ellers kan en velduftende parfume eller deodorant være en herlig gave til kæresten.

Et par varme tøfler eller et varmt tæppe er også altid dejligt at have på kolde vinterdage.

Mange sætter også pris på gavekort til massage eller hud/fodpleje.

En god bog

Her findes der mange muligheder. Du kan give alt fra skønlitterære klassikere til faglitteratur. Tænk på hvilke hobbyer og interesser, han / hun har – måske kan du finde en egnet hobbybog?

Eventuelt kan et abonnement på en avis eller bogklub være en god gave til kæresten.

Abonnement på netbaserede underholdningstjenester

Et eksempel på sådanne gaver kan være et abonnement til Netflix/Spotify eller lignende.

Gavekort/hulkort til tjenester

Giv din kæreste et hjemmelavet hulkort på tjenester, som du ved, at han/hun sætter pris på, som fx rygmassage, bilvask, hjemmelavet middag, filmaften, aften i byen eller lignende. Kun fantasien sætter grænserne!

Fan-udstyr

Hvis din kæreste hepper på et bestemt fodboldhold eller lignende, vil han garanteret sætte pris på at få fan-udstyr i gave. Hvorfor ikke en trøje med navnet på holdet eller et tørklæde i holdets farver?

Gave til kæledyret

Hvis din kæreste har et kæledyr, kan det måske være en ide at købe noget til kæledyret, eller noget som har med kæledyret at gøre?

En køkkenmaskine

Der findes mange sjove slags køkkenmaskiner, som man kan give. For eksempel kan du give en smoothiemixer, ismaskine, kaffebrygger eller popcornmaskine.