Gave til 7-årig – Gaveide til drenge og piger på 7 år

Dele med andre

Skal du finde en god gave til en 7 årig? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Her kan du finde gode gaver og legetøj til en 7 årig dreng eller pige.

Kategorier

Lego

Der findes næppe noget mere klassisk, dansk legetøj end LEGO-klodser. Udover at give børnene utallige timers underholdning styrker LEGO barns koncentrationsevne, og lader barnet udforske sin fantasi, sin kreativitet og sin tålmodighed. Hvis man vil, er der ingen grænser for, hvilken verdener man kan skabe, og hvad man kan bygge med klodserne. 

Stylter

At gå på stylter er sjovt både for børn og voksne. At gå på stylter fremmer fleksibilitet, balance, kropskoordinering og motorik. Det gode ved stylterne er at det også er sjovt at lege med dem alene. 

Trampolin

En havetrampolin giver jer mange muligheder for leg og kreativ udfoldelse. Udover at styrke koordinationen og motoriken hos børn, er det samtidig sjovt, udfordrende og underholdende at hoppe på trampoliner og giver god motion til både børn og voksne. 

Cykel

En cykel er en fantastisk gave. Cykling træner balance og koordination og det giver rig mulighed for forskellige lege. Det er også en mulighed for at få bevæget sig i den friske luft.

Modellervoks

De næste mange timers underholdning er hjemme, hvis du investerer i modellervoks i gave til 7-åring. Med modellervoks kan barnet forme, bygge og skabe en masse sjove former og figurer. Modellervoks findes i alle de farver du kunne få brug for.