Gave til søster – Tips til unikke gaveideer til søster

Dele med andre

Har du brug for tips til en perfekt gave til søster? Så er du kommet til det helt rette sted. Her har vi samlet en række gavetips som fx. kan passe som fødselsdagsgave eller julegave til din søster.

Kategorier

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære, og er et godt alternativ til den, som har alt.

Hvad siger du til at give billetter til en koncert med favoritbandet? Alternativt kan du give billetter til et stand-up show/bio/teater.

Ellers kan det være sjovt med gavekort til et kursus i noget, hun er interesseret i, til eksempelvis fotografi eller madlavning.

Fotogave

Indram et billede af et godt minde, i deler sammen eller lav et fotoalbum/fotobog med fine billeder fra den tid, i har haft sammen.

En årskalender med personlige billeder kan også være en hyggelig gave til søster.

Alternativt kan du give et gavekort til familiefotografering. Billederne er et herligt minde af en tid, du ikke får tilbage, og er i sig selv en god gave til hele familien. Få et godt tilbud på familiefotografering her.

En køkkenmaskine

Der findes mange sjove slags køkkenmaskiner, som man kan give. For eksempel kan du give en smoothiemixer, ismaskine, kaffebrygger eller popcornmaskine.

Gave med fokus på velvære

Din søster fortjener garanteret lidt velvære i hverdagen. Et eksempel på sådanne gaver kan være en skøn ansigtscreme, håndcreme eller fodcreme, eller en fin parfume. Sminke kan også være en god gave.

Ellers kan et gavekort til frisøren eller manicure/pedicure være en god gave til din søster.

En god bog

Her findes der mange muligheder. Du kan give alt fra skønlitterære klassikere til faglitteratur. Tænk på hvilke hobbyer og interesser, hun har – måske kan du finde en egnet hobbybog?

Eventuelt kan et abonnement på en avis eller bogklub være en god gave til søster.

Gave med fokus på velbefindende

En velduftende parfume eller deodorant være en herlig gave til søster.

Et par varme tøfler eller et varmt tæppe er også altid dejligt at have på kolde vinterdage.

Mange sætter også pris på gavekort til massage eller hud/fodpleje.