Gave til oldemor – Find ideer til de bedste gaver til oldemor

Dele med andre

Er du på udkig efter den perfekte gave til oldemor?

Så er du kommet til det helt rette sted. Her har vi samlet en række gavetips som fx. kan passe som fødselsdagsgave eller julegave til oldemor.

Kategorier

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære, og er et godt alternativ til den, som har alt.

Hvad siger du til at give billetter til en koncert med favoritbandet? Alternativt kan du give billetter til et stand-up show/bio/teater.

Abonnement på avis

Et abonnement på en avis er en god gave, som sikkert giver en hel del læseglæde i lang tid fremover.

Ellers kan det være sjovt med gavekort til et kursus i noget, de er interesseret i, til eksempelvis fotografi, surfing eller madlavning.

En køkkenmaskine

Der findes mange sjove slags køkkenmaskiner, som man kan give. For eksempel kan du give en smoothiemixer, ismaskine eller kaffebrygge.

Gave med fokus på velvære

Din oldemor fortjener garanteret lidt velvære i hverdagen. Et eksempel på sådanne gaver kan være en skøn ansigtscreme, håndcreme eller fodcreme, eller en fin parfume. Sminke kan også være en god gave.

Ellers kan et gavekort til frisøren eller manicure/pedicure være en god gave til din oldemor.

Fotogave

Indram et billede af et godt minde, i deler sammen eller lav et fotoalbum/fotobog med fine billeder fra den tid, i har haft sammen.

En årskalender med personlige billeder kan også være en hyggelig gave til oldemor.

Alternativt kan du give et gavekort til familiefotografering. Billederne er et herligt minde af en tid, du ikke får tilbage, og er i sig selv en god gave til hele familien.